آموزش فنی و مهندسی در ایران (ویدیو)

سالیانه چه تعداد دانش‌آموخته مهندسی وارد بازار کار کشور می‌‌شود؟ کیفیت آموزش‌های ارائه شده تا چه حد نیاز صنعت را برآورده می‌کند؟ در 5 سال آینده صنعت کشور قادر به‌جذب چه تعداد دانش‌آموخته مهندسی است؟

 

در 5 سال آینده صنعت کشور قادر به‌جذب چه تعداد دانش‌آموخته مهندسی است؟ آموزش نوین مهندسی در ایران، در حدود نه دهه که از آغاز آن می‌گذرد، فراز و فرودهای چندی را پشت سر گذارده است.  یکی از نزدیک‌ترین این تغییرات، گسترش بی‌سابقۀ آموزش مهندسی است، که از دهه 80 شمسی آغاز شد و در سال 1390 به اوج خود رسید. بررسی افزایش کمیت دانشجویان در کنار درصد بالای دانش‌آموختگان مهندسی، سؤال‌های متعددی را طرح می‌کند. آموزش مهندسی در کشور به‌کجا می‌رود و چه فردایی دارد؟ نیاز امروز و فردای صنعت کشور به دانش‌آموختگان مقاطع مختلف فنی و مهندسی چقدر است؟ و بسیاری سؤال‌های دیگر. اعتلای آموزش مهندسی در گرو شناسایی چالش‌های آن و ارائه راه‌کارهایی برای غلبه بر آنهاست. به‌این منظور وضعیت یکسال آموزش فنی و مهندسی کشور، در زمینه‌های مختلفی چون برنامه‌های آموزشی، مراکز آموزشی، دانشجویان، دانش‌آموختگان و اعضای هیأت‌علمی، مورد بررسی قرار گرفت. در این برنامه، چکیده یک پژوهش، که به‌صورت کتابی نیز منتشر شده، ارائه شده است.

کلیدواژه‌ها: آموزش فنی و مهندسی، برنامه‌های آموزشی، مراکز آموزشی، دانشجویان، دانش‌آموختگان، اعضای هیأت‌علمی، ایران، دانشگاه_تهران، کرسی_یونسکو، حسین_معماریان.


192 بازدید
نظر شما چیست
 captcha
آموزش فنی و مهندسی در ایران (ویدیو)